söndag 20 november 2011

Marockoplanering


Vi har införskaffat karta och div. litteratur om Marocko, för att försöka vara lite förberedda... Härom dagen hittade vi PROpensionären i brevlådan, adresserad till Inga-Lill, som blir 65 i april. "Ha", sa Arne, "är du SÅ gammal!" Ska han säga, som fyllde 65 i juni! I alla fall, så var det ett reportage om Marocko i tidningen, så något gott förde den med sig! Förutom att vi fått en massa värdefulla tips av Monica och Kjell, har Arne även varit i kontakt med Jyrki via telefon, som även han delat med sig av sina erfarenheter vad gäller Marocko. Tack för det!
Sakta men säkert fortskrider arbetet med badrummet... Men färdigt till jul!? Nej, det blir det inte, för de Marockanska klinkerplattorna (där har vi Marocko igen!!!) beräknas dimpa ner den 23 december! Så KANSKE det blir till nyår i alla fall, eller...  Ska man ha klinker från Marocko så ska man, och då är det bara att vänta! Vi har fått rådet att köpa dom själva i Marocko, men nej, det blir alldeles för tungt att släpa på dom ända till Sverige! Och förresten, så finns det väl en hel del annat att köpa!

2 kommentarer:

  1. Det ska bli spännande att följa eran resa till Marocko, har själva haft funderingar men måste sluta och jobba först.

    SvaraRadera
  2. Jag undrar har ni hittat till Anette och Peters blogg the oasis, ett svenskt par som bor i en oas i Marocko. Vi har haft förmånen att ha dem på besök här. Kanske kan ni få värdefulla tips.

    http://oasis.petersplaces.net/

    /Anna

    SvaraRadera