torsdag 15 mars 2012

NATURISTCAMPING

Onsdag 14 mars


Efter övernattningen på Lidlparkeringen i Palmones, åkte vi A7 österut. Kvällen innan hade vi proviaterat både på Lidl och Carrefor. Bl.a. salami, ost och griskött. (Finns ju inte i Marocko, jo, ost möjligtvis, men det kan vara svårt att få tag i) Strax öster om Malaga hittade vi en fin naturistcamping, där vi beslöt att stanna. GPS N36°43´34,6 W004°06´49,3 Vi installerade oss, och därefter kunde vi njuta av ost, salami,paté, tomater... Därefter tog vi en promenad på stranden, och doppade tårna i Medelhavet. Framåt eftermiddan´ grillade vi GRISkotletter,( å, vad Inga-Lill hade längtat efter detta!! Griskött finns inte i Marocko!) smakade härligt tillsammans med stekt potatis, grönsaker, aromsmör och gele där vi satt i kvällssolen! 
Sen var det gott med en varm dusch och diska i VARMT vatten, både vi och disken var lite halvskitiga efter två provisoriska övernattningar! Ja, särskilt disken förstås, som inte känt varmvatten på evigheter. (I Marocko finns som regel varmt vattnen i duschen, men aldrig där man diskar, men med mycket diskmedel går det bra att diska även i kallt vatten!)


Här stannar vi en vecka, just nu känns det skönt att stanna upp och sortera allt som rör sej i huvudet efter rundresan i Marocko!


Dagens etapp 167 km
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar