torsdag 1 mars 2012

RESAN ÄR MÅLET

Torsdag 1 marsCampingen i kvällsljus

Resan är målet... därför kan planer ändras alltefter resans gång, det är det som är så fantastiskt! Man kan dag från dag bestämma vad man vill göra eller vart man vill åka nästkommande dag! 
Igår när vi kom till campingen, var huvudet så fullt av synintryck och händelser, så det kändes som om det skulle svämma över! Sahara, byarna, marknaderna, människorna, Atlasbergen, smällen på bilen, vägen till campingen... Allt bara snurrade i huvudet! Och så hittade vi världens underbaraste och fridfullaste camping! ( Nackdelen med denna camping är läget; 2,5 km på en fruktansvärt dålig väg och ytterligare någon mil om man komma till en affär! Färskt bröd kan man i alla fall beställa och få det levererat till dörren.) Här kände vi att vi kunde smälta alla intryck, om så bara för en dag. 
Marockanen, som körde på oss, kom på förmiddagen, och betalade nästan den summa vi kommit överens om! Han var så vänlig och bad om ursäkt flera gånger om.
...så idag har vi bara varit, suttit i solskenet och gått omkring lite på campingen.
Träden är fulla av oliver, och när vi kom igår blev vi förärade en flaska olivolja , som campigvärdarna själva producerar. ( De pratar, förutom franska, även engelska och tyska)


Varje plats har sin egen lilla gång, som leder in till själva "centrum"; dusch, toa, pool, disk, tvätt,
 m.m. 

Speciellt till Ebba...Här på campingen har vi träffat världens goaste katt! Så lik Sticke, men det är en Sticka! Hon vill helst ligga bredvid morfar, hon "pratar"jättemycket, spinner och trajar! Mormor vill helst ta med henne hem, men det går ju inte!


1 kommentar:

  1. åååå vad söt liten misse!! ser härligt ut med poolen också ;) saknar er jätte-jätte mycket!!!! har nu kommit hem från skolan :) äntligen skönt med lite helg ;) puss får Ebba!!

    SvaraRadera