söndag 11 december 2011

Fotoböcker


Bilder, bilder, bilder... Ja, det brukar bli en hel del bilder under våra resor. Förr klistrade vi in bilder i album, ett för varje resa. Nu gör vi i stället böcker på datorn, som vi sedan skickar till PHOTOHOME. Man har stor frihet vad gäller layouten, och trycket är av hög klass. Inga-Lill skriver en resumé av resan och Arne gör layouten, bilderna står vi båda för. (De flesta tagna av Arne förstås!) Det är trevligt att lite och då ta fram sin sin reseberättelse i bokform, drömma sig tillbaks och på nytt uppleva stämningar, dofter, ljud och ljus!

Här är några uppslag från vår senaste bok, om Italien, som kom nu i veckan.


Arne har också gett ut några "riktiga" böcker, på Carlson Förlag och Lammkullen förlag. Dessa böcker kom ut i handeln för några år sedan. Arne gjorde även några böcker i mitten av 70-talet.


2 kommentarer:

  1. Vi har också använt oss av den metoden på internet när det gällt sommarsemester. En kul present, om man har åkt med kompisar, barnbarn eller någon annan på semesterresa.Ha det gott.

    SvaraRadera
  2. Vilka fina böcker! Man kan göra så mycket kul med foton nuförtiden! Vi snurrar våra bilder i en digital fotoram i köket och det brukar också vara kul, väcker en massa minnen!

    SvaraRadera