lördag 24 november 2012

HUSBILEN UTE UR VINTERIDET

Husbilen väckt ur vinterdvalan! Inte för någon lustresa precis, utan för en tur till Uppsala. Arne ska operera bort en tumör på levern nu på måndag, och jag (Inga-Lill) bor i husbilen under tiden. Han skrevs in på Akademiska igår, och fick därefter permission under helgen. Vi åkte då iväg till Stockholm, och bor nu på Tantolundens ställplats.
Här fick vi besök av Amanda, som kom dragande med div. kappsäckar. Det blev ett kärt återseende, då vi fick krama om ett älskat barnbarn, som vi inte sett på länge! Hon ska snart flytta från Stockholm, för att efter en kort visit hos sina föräldrar, åter bosätta sej i Kalmar för att påbörja sin sista termin på Linnéuniversitetet. ( Och behöver därför hjälp med att transportera hem div. grejer!)


 I dag har vi fördrivit tiden med att besöka Waldemarsudde, som visade en utställning av Helene Schjerfbeck ( en av Nordens största konstnärer) samt en utställning av Lars Jonsson (med skisser och målningar på fåglar, fåglar och åter fåglar!) där konstnären var närvarade.
Eftersom dagen var mulen, med regn då och då, begav vi oss "hemåt" efter Waldemarsuddebesöket. Rosendals Trädgård får vänta tills det blir sommar och sol!


På hemväg slank vi in på en liten restaurang på Söder, där vi åt en god middag.
Och så köpte vi oss en Napoleon (bakelse alltså!) som vi gottade oss med när vi kom hem till husbilen!3 kommentarer:

 1. Tänker på er båda och önskar Arne lycka till. En Napoleon hade suttit fint här också, bakelserna här är alldeles för söta.
  Kram på er.

  SvaraRadera
 2. Säger detsamma, och önskar Arne lycka till!

  SvaraRadera
 3. Vi önskar er båda lycka till med Arnes operation.
  Kram

  SvaraRadera