söndag 16 december 2012

SAKTA MEN SÄKERT...


Sakta men säkert börjar jag återgå till ett "normalt" liv. Dock är jag ganska trött och frusen fortfarande, då är det gott att krypa in under Marockofilten, iklädd både täckjacka och mössa! Ser väl  ut som en uteliggare, fast jag ligger inne! Tröttheten lär sitta i några månader enl. läkaren. Ibland kan jag ge efter för mycket tjat och idoga påtryckningar och följer med min hustru på en KORT promenad!
Operationssnittet läcker lite på ena sidan, så det måste läggas om ung. varannan dag. På helgen behöver jag dock inte bege mej till Vårdcentralen, då kommer vårdcentralen till mej! Vilken service!
"Ja, ja", kommenterade vår dotter, "det är väl till gamlingarna de kommer!!" Men se där hade hon fel; det är behovet som räknas! Gäller gammal som ung! Så det så!!!


4 kommentarer:

 1. Glädjande att se att du är på benen (ibland)igen.
  En sådan operation som du gått igenom tar självklart på krafterna. Krya på dig.... och du det finns elektriska varma goa filtar.
  Kram på er.

  SvaraRadera
 2. Så gott att se att allt går åt rätt håll och service ska man definitivt ha. Skönt höra att det fungerar. Ha en bra advent och jul!

  SvaraRadera
 3. Hej okände husbilsvän!
  Har följt er trevliga husbilsblogg en längre tid. Vill bara önska dig allt gott i kampen för att återfå hälsan. Har själv gått igenom fyra stora bukop senaste två åren så jag kan ana lite hur du har det. Men förhoppningsvis känner du att livet sakta återvänder och då dröjer det inte förrän det rycker i husbilstarmen!
  God Helg önskar Staffan i husbilen Maja/HBK 215

  SvaraRadera
 4. Håller med de tidigare "kommentarerna". Roligt att se dig på benen igen.
  Kram och gå försiktigt i snön!

  SvaraRadera