söndag 8 mars 2015

HUSBILS OCH BRÖLLOPSTYGSkroten i Kinna...
... jag måste bara till Skroten... Ja, den där Skroten där det finns en miljon tyger i alla de möjliga mönster, färger och kvalitéer...
Eftersom jag inte har hittat det där "bröllopstyget", som jag absolut trodde att jag hade någonstans i gömmorna, och efter att ha finkammat alla tygaffärer i omgivningen, så återstod bara... Skroten...
Och så måste jag ju fixa nya gardiner och en och annan kudde till nya lilla husbilen...

Mannen ville gärna följa med, men fick dyrt och heligt lova, att INTE gnälla det allra minsta en endaste gång! Han lovade...
Så valsade vi runt bland en massa tanter/tjejer på Skroten i alla de möjliga åldrar och storlekar, och mannen höll sej lugn och konstaterade att det åtminstone fanns ytterligare en till av manligt kön inne i lokalen... och... oj, nu kommer det en till...!

 
(Nej, den här bilden är inte från Skroten, utan från tyg/garnaffären strax intill. Även här höll sej mannen sej relativt lugn, men ganska så uttråkad, så det var nog tur att det var dags för oss att vända hemåt igen!)

Gemensamt hittade vi ett färgglatt tyg till husbilen och jag, ja, jag fick "tänka om"vad gällde klänningstyg till barnbarnsbröllopet i sommar...!
I stället för ett svart/rött tyg så blev det grön/lime/gult thaisiden...
Och egentligen tycker jag nog, att det var allt bra, att jag inte har hittat det där svart/röda, för det här grön/lime/gula ser ju mer somrigt ut, och så matchar jag mannens "bröllopsdress" bättre...!


Så nu är det bara att ta fram symaskinen och sätta i gång!!!

Och dom där röd/svarta skorna, som jag tänkt ha, matchar ju inte det nya klänningstyget, men det löser sej förstås i slutändan!
                                                                       Inga-Lill

4 kommentarer:

 1. Det klänningstyget ser fint ut och somrigt, spännande att se vad du gör av det.
  Skroten, det namnet ska jag lägga på minnet för dit vill jag åka.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Verkar vara ett riktigt tyg-eldorado! Lycka till vid symaskinen! Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt tyg och sommarbröllop.......här blir det nog dop till sommaren. Skroten har jag besökt många gånger speciellt när det var dags för nya danskläder till våra dansande barn. Kanske dags för nya gardiner snart......då blir det med all säkerhet ett besök på Skroten i Kinna.

  SvaraRadera