lördag 5 november 2016

PLÅTISEN I VINTERIDE


Nu är den på plats i vinteridet!!! Vår Plåtis...

 Och  vilken tur vi hade... Ja, man vet ju inte hur vädergudarna beter sej just i dessa tider! För bara några timmar efter det att vi lämnat Plåtisen i gott och torrt förvar, så började snöflingorna dansa runt i nejden, för att så småningom övergå till totalt snökaos!!!
Och medan lokalradion oavbrutet rapporterade om detta snökaos på vägarna runt Jönköping, så tog A fram den stora Europakartan och började planera för kommande husbilsäventyr... och beställde kartor på bl.a. Slovenien, Albanien, Bosnien...
Ja, drömma och planera kan man ju alltid, det är ju faktiskt en del av resandet...Men ibland är livet så, att man står där och  försöker välja mellan känsla och förnuft, men vad man än väljer och hur man än gör, så sliter och river det i själen...! 
För så är det, att min lilla älskade mamma, som bor på äldreboende, blir mer och mer dement...Och jag måste bara finnas till för henne; krama henne, sjunga för henne, stryka henne över håret, klappa hennes kind...! Precis så som hon en gång fanns till för mej!

Men...nå´n gång...så småningom...
... ska väl känslan och förnuftet kunna komma överens... 
...och då gäller det att vara lite förberedd!!! 
                                                                 Inga-Lill 

5 kommentarer:

 1. Fick ni ordning på sakerna när ni var hos BiÖ. Ha en bra vinter ser att ni har massor av snö

  SvaraRadera
 2. Ja nu har dom satt dit en plåtbit bakom gallret, det visade sig att på en annan likadan bil fans en plåt eller plastbit bakom gallret. Om dom glömt att sätta dit den eller att Rapido kommit på att det behövs så att dom satt dit på senare modeller vet vi inte. Nu hoppas vi att det inte kommer in vatten. B.i Ö. hade inte varit ute för detta tidigare.

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni haft en bra resa, och roligt att planera inför nästa! Vi skulle ha ställt in vår husbil i vinterförvaring förra helgen, men nu står den på verkstad i Kristinehamn istället ... :(

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera