lördag 15 oktober 2011

Hädelserika dagar

Så har ännu några händelserika dagar svischat förbi i våra liv! Det har varit härligt att få ha barnbarnen till låns, men glädjen blev förstås stor när de fick krama om sina solbrända och fräscha föräldrar som kom hem från Malta i fredags!
Arne har kommit igång med ombyggnaden av vårt badrum och sovrum. Han tog hjälp av Jonathan med att bl. a. bära ut det gamla badkaret och sätta in ett nytt fönster i sovrummet. Det har varit mycket, och stundtals intensivt, ombyggnadsarbete med vårt hus,  både ut-och invändigt, sen vi flyttade in i januari 2011. Vi tog dock en paus i ombyggnadsarbetet i april/maj (ca. fyra veckor),  då vi packade husbilen och for  till Italien/Frankrike, och en 5-veckorspaus i juni/juli då vi drog ner med husbilen till Frankrike och bara slappade vid Medelhavet.
I torsdags hände en  rolig grej... Min lilla mamma, 84 år som varit trogen Konsumkund sen 40-talet, invigde den nya Konsumhallen i Hovslätt. Mycket folk hade samlats för att se mamma klippa bandet, som han klarade galant. 
Vårt 70-talsbadrum redo för ombyggnad!
Arne och Jonathan har fått det nya sovrumsfönstret på plats.
Ebba slappar framför TVn.
Jonathan pluggar matte.
Ebba och bästisen Annie.
Mamma Inga och Konsumchefen Magnus.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar