onsdag 5 oktober 2011

Ullaredsresa

Vi har varit i Ullared! Det var faktiskt min käre make Arne som föreslog att vi skulle göra en utflykt ( om man nu kan kalla det utflykt! ) till just Ullared. Jag hade på måndagen avslutat mitt långvik på 6 veckor och på tisdagen bar det iväg...
Skulle tro att det var si så där 10 år sen vi var i Ullared sist! Inte för vi tänkt handla så mycket, men vi tog en kundvagn "i fall". Och det blev faktiskt en hel del; tvål, shampo, bakplåtspapper, bilshampo, Jonnys senap ( den är så god! ), en ny elvisp (det är ett under att den gamla håller än, har varit på fallrepet länge!) ett snyggt vind/regnställ till Arne (som han ska ha när vi susar fram på Vespan!) en klocka till mej (Arnes kommenterar: Hur många klockor har du egentligen!!!) plus lite annat smått och gott! Så det blev ganska fullt i vagnen!
Måste säga att allt var väldigt välordnat på GeKås och maten på restaurangen, som för övrigt var väldigt fräsch och fin, smakade förträffligt!
Vem vet - kanske det blir en Ullaredsresa om 10 år igen!
Hade precis burit in våra Ullaredskassar när telefonen ringde - imon blir det jobb igen, på en förskola alldeles i närheten av där vi bor!
Det blev ganska fullt i vagnen!
Innan restaurangbesöket - ställ din kundvagn här.


Det är en bit att gå på den enorma parkeringsplatsen... Arne stretar på uppför backen!

1 kommentar: