torsdag 31 maj 2012

NÅGOT OVÄNTAT


Det blir inte alltid som man tänk eller planerat... För sån´t är livet, helt plötsligt kan något oväntat dyka upp, något som är glatt och roligt eller något som skapar oro och undran...
Vi hade ju planerat att åka raka vägen ner till Frankrike, strax efter Jonathans (vårt barnbarn) studentdag den 15 juni... Lacoste, Fotofestivalen i Arles, sol och bad vid Medelhavet...Fotofestivalen i Arles 2009

...men...
 ... Arne åker ju till Akademiska Sjukhuset i Uppsala, på regelbundna kontroller för sin cancersjukdom Carcinoid, några gånger om året. Det är 26 !!! år sedan man upptäckte tumörerna på levern, men  p.g.a. "bränningar"(man bränner bort tumörer) och medicinering så har nästan alla tumörer försvunnit eller slutat växa. Ända tills nu... helt plötsligt har en liten rackans tumör, plötsligt vaknat till liv och börjat växa... Så nu ska Arne göra ytterligare en bränning,  i nuläget vet vi inte när det blir, kanske om några veckor.. kanske efter sommaren... Men Lacoste och Medelhavet ligger ju där det ligger, och lär väl finnas kvar ett bra tag till, och en ny Fotofestival blir det ju nästa år igen!

                                                               /Inga-Lill/


Yesterday is history
Tomorrow a mystery
Today is a gift
That´s why it´s called the... present!

Gårdagen är historia
Morgondagen är ett mysterium
Dagen idag är en gåva
Det är därför den kallas nuet!
                                 R. Gardiner

4 kommentarer:

 1. Väntan är ofta jobbig. Ta vara på dagen idag i väntan på morgondagen. Kram

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att höra. Det är så mycket man inte kan styra över i livet, så det gäller att ta vara på allt man kan, när man kan. Hoppas att ni inte behöver vänta alltför länge och att ni kan njuta av sommaren här (ja, just nu är det ju inte mycket till sommar... men man får väl hoppas att den kommer tillbaka snart)

  SvaraRadera
 3. Hoppas att han får sin behandling snart så ni kan planera för resan igen. Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Inget roligt, om de planer man har blir ruckade, men som du säger platserna finns kvar. Hoppas hjälpen inte dröjer för länge. Tur att han går på kontroller så man upptäcker tumörerna i tid. Kramar till er båda.

  SvaraRadera