måndag 25 juni 2012

AKADEMISKA

Regnet öste ner när vi gick från campingen i dag på morgonen. En timma tog det att att gå till sjukhuset, och när vi väl var framme, så var just den ingång som vi skulle gå in i, blockerad p.g.a. renoveringsarbeten. Men vi kom till rätt avdelning till slut, och där fick vi förstås vänta och vänta...tills en säng blev ledig! Innan dess gjorde Arne ultraljud på levern, EKG och hade samtal med narkosläkaren. Jag, Inga-Lill, vandrade ner till stan i ösregnet för att köpa lite mat...Framåt eftermiddan kunde så Arne äntligen sjunka ner i sin säng!
TACK alla ni som på olika sätt hört av er, det värmer!I morgon vid 8.30-tiden ska Arne genomgå RF-behandingen i narkos.
RF-behandling av levermetastaser innebär att man för in en nål i levern med hjälp av ultraljud. Till nålen kopplas elektricitet i ca. 10-15 minuter, när nålen hettas upp leder det till att vävnaden i ändan av nålen koagulerar och därmed dör tumörcellerna. Behandlingen är smärtsam och sker därför i narkos.

"EN VÄN ÄR DEN SOM KNACKAR PÅ DIN DÖRR NÄR ALLA ANDRA VÄNT SEJ BORT"

3 kommentarer:

  1. Vi håller tummarna för att allt ska gå bra, tänker på er.

    SvaraRadera
  2. Vi tänker på er. Knappast någon tröst, men vi orkar mer än vi tror. Gäller att orka kämpa! Kramar

    SvaraRadera
  3. Vi följer er blogg, har gjort det en längre tid då vi själv har husbil. Vi säger lycka till hoppas nu det går bra, vi håller tummarna.Anders o Irene

    SvaraRadera