lördag 11 maj 2013

DJURGÅRDEN


Hysteriskt MYCKET folk i Stockholm idag!!!


Det var knappt man kunde ta sej förbi Kungsträdgården! Vi hoppade på spårvagnen till Djurgården vid Sergels Torg, och stod som packade sillar tills vi hoppade av vid Liljevalchs. 


Här såg vi Jens Assurs storartade utställning Africa is a Great Country, med bilder 2,5x3,5 m!


Därefter promenerade vi till Rosendals Trädgård, nu släpandes på en vansinnigt tung Jens Assurbok, som Arne köpte på Liljevalchs, där vi åt en god lunch i solskenet. Nu fick vi nya krafter för att orka bära den tunga boken, så vi promenerade genom Djurgården "längs vattnet", vidare längs Standvägen, och kom så småningom till Sergels Torg. Då var vi ganska trötta på den tunga boken, så vi bestämde att ta tunnelbanan "hem" till campingen. Men först inhandlade vi div. förnödenheter (ost, mjölk, bröd, äpplen, bananer, jordgubbar etc.) på Hemköp vid Sergels Torg. Nu hade vi ännu mer att släpa på, så vi var oerhört tacksamma för att vi fick sittplatser på tunnelbanetåget! 


Vi var ordentligt trötta när vi så småningom anlände till campingen, så det smakade underbart gott med lite mat i kvällssolen!

4 kommentarer:

 1. Gott!
  Vi har också ätit jordgubbar idag!
  Ha en bra helg!
  Inger

  SvaraRadera
 2. Vad "somrigt" det ser ut med jordgubbar och det verkar ha varit varmt också. Här har vi inte haft samma värme precis....men den kommer :)
  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt med de blommande träden. Fotona verkade häftiga, dels fina (det man såg på bilden) och dels så stora. Kul!

  SvaraRadera
 4. Träden är ju så fantastiskt vackra, och det ser härligt ut när alla människor plötsligt vågar sig ut sådär! (Även om det förstås kan bli lite trångt också...;))

  SvaraRadera