måndag 1 juli 2013

FOTOFESTIVALEN I ARLES


Idag har vi rantat runt i Arles, och tittat på bilder, bilder och åter bilder! Lite besvikna är vi allt, det var inga som var riktigt bra, tyckte vi! Däremot är många av utställningslokalerna riktigt häftiga!


Vi bor på en camping bara någon kilometer från stadskärnan i Arles. Alldeles intill oss har hur många ungdomar som helst slagit upp sina tält...Många kom igår, och idag kom ännu fler...Det pratas, stojas och skrattas runt omkring oss. Här råder ingen Tyst-efter-tio-regel...Men det är härligt med levnadsglada ungdomar, tids nog blir de gamla pensionärer, som kryper till kojs vid 22-tiden!
I morgon åker vi vidare, ner mot Medelhavet... Och där någonstans hittar vi säkert nå´n Tyst-efter-tio-camping där vi gamlingar kan njuta av livet! (Fast det gör vi ju nu me´ förstås!)
                                                                           Inga-Lill

3 kommentarer:

 1. Bilden med Arne ser häftig ut! Ha dé fortsatt bra! Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Häftigt!! ja barn och ungdomar ska leva sina liv och ha skoj de med. Så länge de inte gör illa och förstör så är det väl ok. Man hinner nog som ni säger, sova tidigt senare ;-) Ha en fortsatt fin färd.

  SvaraRadera
 3. Nu har jag läst ifatt eran resa och ni verkar ha det så fint. Att komma åter till platser man besökt tidigare kan vara lite si och så. Trots det så finns husen och minne kvar och ni hälsar på era vänner, det är mysigt. Men visst är det trist att husen står tomma och folk flyttar bort.
  Fortsatt trevlig resa.
  Kram

  SvaraRadera