lördag 28 januari 2012

MOHAMMEDIA

Lördag 28 januari

Åh, idag skiner solen! Det känns underbart efter gårdagens enorma skyfall. Man känner sig liksom lite lättare till sinnes när himlen är blå! Arne var förstås tvungen att tvätta bilen den var alldeles lerig efter gårdagens färd.


Vi tog Vespan och for in till Mohammedia. Det kändes som om man färdades genom flera decennier när man for runt i staden. Ruffiga smala gator med små enkla verkstäder och butiker, stora breda gator med fina butiker och lyxhus. vi kom ner till hamnen där fiskebåtarna hade kommit in och försäljningen av fisk pågick.


I en gatukorsning köper vi härliga jordgubbar, och betalar ca. 16:- kr. för drygt 1 kg. På hemvägen stannar vi till vid ett stort och fint konditori, och köper en baguette och en god bakelse för 4:50:- Vi sitter i solen på campingen och äter jordgubbar med mjölk, solen är varm, men det "drar" lite kallt, precis som det ibland gör på våren Sverige.


Och så ringer det på skypen... Det är Cornelia ( vår dotter ) och Ebba! Vad härligt att höra från våra nära och kära!


Det är lite si och så med internetuppkopplingen på campingen.

1 kommentar:

  1. Vilket myller av människor och händelser! Kul att ni har möjlighet att blogga även fast internetuppkopplingarna kanske inte alltid är toppen!

    SvaraRadera