måndag 23 januari 2012

VESPATUR TILL MARBELLA

Måndag 23 januari

Vi vaknade till ännu en solig morgon! Efter frukosten tog vi vespan och begav vi oss på upptäcks/inköpsronda till Marbella. Än är det dock lite för kallt för kortbyxor och t-shirt när man åker vespa. Åkte in till Marbella centrum och gick i gamla staden.


På hemvägen åkte vi in på "centro comersial", där vi inhandlade diverse förnödenheter. Det är inte lätt att välja... vilket utbud!!!


Ost, korv, öl, vin, potatis, morötter, skinka, corn flakes, kött, frukt m.m m.m. Vespan rymmer förvånansvärt mycket!!! Det var bara baguetten som behövde läggas i ryggsäcken!


2 kommentarer:

  1. Hej Vilken fin blogg jag har halkat in på via Maggan Pensionärsvil(l)an. Ska bli så spännande att följa eran resa söder ut. Jakob, min man, har en önskan om att resa till Marocko! Reslusten infinner sig när man läser andras bloggar från värmen, när det här hemma är nästan 10cm snö! Hälsningar Yvonné

    SvaraRadera
  2. Så det växer tydligen apelsiner i träden på Apelsintorget, i somras såg det mest ut som små gröna limefrukter. Blir så sugen på spansk mat när jag ser bilderna! Alla olika fiskar, korvar och skinkor, det finns ju så mycket mer att välja på än här hemma. Ha en fortsatt härlig resa!
    Kramar Cornelia

    SvaraRadera