söndag 29 april 2012

65-ÅRSDAGEN


Det är inte var dag man fyller 65... men idag klockan 11.30 var det alltså dags! Nu är man riktig pensionär... hm, känns likadant som igår... Och så här tillbringade jag den dagen, inte speciellt festligt, eller hur!? Men lugn, på tisdag blir det fest! Och då ska det ju se lite snyggt ut, både in-och utvändigt! Tur att man har en LITEN trädgård! ( Vår tomt är lite "lustig", vårt hus ligger till vänster på bilden, bakom husbilen, men vi äger gatstumpen framför huset, samt slänten upp till grannhuset mitt emot!) Men lite uppvaktad har jag förstås blivit alla redan; kort, blommor, telefonsamtal...


Och så här fördrev min käre make tiden... Husbilen förstås!!! Drog kabeln till solpanelen... Så nu hoppas vi på SOL, både för oss och husbilen! Och för alla er andra förstås!
                                                                                                      / Inga-Lill /

4 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen. Ser ut som om solen värmer, det kan vi inte skryta med här. Långbyxor på sen vi kom hem och vindtät jacka. Jo visst vill man ha snyggt både ute och inne och inte bara till födelsedagen kan jag tänka mig. Ha en trevligt firande på tisdag.

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen!............Skåne har blåsigt och lite sol, men kyligt............bättre väder väntas......

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS på födelsedagen Inga-Lill!
  Rigmor och Håkan
  Oskarshamn

  SvaraRadera
 4. Grattis!!! Hurra hurra hurra huuuuurraaa från ett soligt men blåsigt Åland!

  SvaraRadera