söndag 26 februari 2017

KUSINTRÄFF


Dagen igår var en intensiv dag! Intensiv i positiv mening!!! 
Därför blev det inget bloggande...
Vi lämnade ställplatsen i Silves vid 10-tiden, men hann bara köra några hundra meter...innan vi upptäckte matmarknaden som var i och runt saluhallen... så vi var bara tvungna att ta en runda på den!
Sen vidare iväg söderut för att hälsa på A:s kusin Dag och hans hustru Elisabeth, som är bosatta i Carvoeiro... Dag mötte upp vid Intermarché i Lagoa, och lotsade oss på slingriga hem till sitt fina hus, där Lisa väntade...Där parkerades husbilen, och efter en fika, satte vi oss tillrätta i Larssons bil, och nu blev det åka av..! Den ena fantastiska platsen efter den andra, platser som vi aldrig hade hittat själva!  
På en alldeles underbar liten enkel restaurang (med plaststolar och rutiga dukar) högt uppe i bergen åt vi en utsökt lunch/middag, och det var många storslagna och hisnande vyer vi passerade både på dit och-tillbakaväg! Till slut var vi  alldeles snurriga i huvudet av allt "ögongodis"...


Det snurrade rejält i huvudet när vi la oss tillrätta i husbilen på kvällen, så många intryck, så många storslagna vyer... Så många många trevligheter och roligheter!!!
Visst är det märkligt; vi har inte träffats på många år... och så träffas vi i Portugal, vi som som bara bodde bara några mil ifrån varandra, innan Lisa och Dag flyttade till Portugal...! Och det kändes som om de där åren som var emellan "då" och "nu" suddats ut, och vi hakade i varandras liv precis där vi en gång för många år sen slutade...


TACK Elisabeth och Dag för en minnesrik dag!!! Vi ses!
                                                                                                                                Inga-Lill och Arne

2 kommentarer:

  1. När vi är till Apolónia Supermercados i Lagoa kör vi ner till Carvoeiro i mällan åt.

    SvaraRadera
  2. Härligt när man ses igen och kan fortsätta som du skriver. Fina vyer
    Kram

    SvaraRadera