onsdag 26 juni 2013

FACEBOOKVÄNNER


Efter frukost i det gröna (under olivträden) tog vi vespan, och begav oss på slingriga vägar mot Apt. Det blev lite stopp här och var i det vackra landskapet, bl. a. i den högt belägna lilla byn Saigon.

 Därefter for vi ner till Apt för att träffa våra facebookvänner  Agneta och Sten "live" för första gången. De är bofasta i Apt sedan några år tillbaka. Vilket underbart hus de har och en likaledes underbar trädgård (med pool!)  I skuggan på terrassen, med utsikt över staden, fick vi avnjuta en utsökt lunch tillsammans med det trevliga paret Blomberg.


Efter tips av Agneta och Sten for vi sedan till Cavaillon, för att inhandla en Coffret prêt-à-sufer, d.v.s. Internet for holidays... Efter en timmes (!!!) väntan i Orangebutiken blev det äntligen vår tur! Och efter ytterligare en halv timma, med omväxlande franska och engelska, kunde vi så trava iväg med den åtråvärda dosan! Vi har nu internet en hel månad framåt var som helst, när som helst här i Frankrike, och slipper äta hamburgare på Mc Donalds varje gång vi ska koppla upp oss på nätet! (Mc Donalds har ju gratis internet)

 

1 kommentar: