lördag 12 mars 2016

HUSBILEN UT UR VINTERIDET!

Äntligen...
 Ja, äntligen ska Plåtisen ut och rulla efter, att i månader ha stått sida vid sida med ett antal husvagnar i vårt f.d. fårhus på Lammkullen!
Och äntligen...
 ...har jag efter månader av Instagrammande satt mej framför datorn! Ja, det är ju så enkelt det där med Instagram... Bara flirpa lite på telefonen åsså är det klart!
Ja,ja, men nu skulle alltså Plåtis ut härom dagen, och vad vi inte riktigt tänkte på, var att det på Lammkullen ALLTID brukade va´så mycke snö till skillnad från där vi bor nu! Att försöka ta sej ut i flera decimeter snö var inte att tänka på, så vad göra?


Det är då det är så himla bra att ha Johan... För Johan brukade skotta åt oss när vi bodde på Lammkullen. Och det dröjde inte länge innan Johan kom farande efter det att Arne ringt honom! Och vips! så var det fritt fram för Plåtisen! Och så fick vi oss en trevlig pratstund...Ja, det är ju alltid kul att få veta lite vad som händer/hänt i ens "gamla" hemtrakter!


"Så dj...a skönt att vi inte bor här längre! Fy f.. för all snö!"sa A lättad när han for iväg (och jag efter i lilla Toyotan), detta med tanke på att det är så gott som snöfritt där vi bor nu! Fastän det bara är dryga milen bort! Och kanske höll jag med honom till viss del, men ett litet sting av saknad känns alltid i mitt hjärtat varje gång jag kommer till Lammkullen!


Sen for Plåtisen direkt till SWÄRDS DÄCKSERVICE för att förses med nya vinterdäck. För på måndag bär det iväg till Uppsala/Stockholm... och man vet ju aldrig... det kan ju komma en och annan snöflinga!!!
                                                                                                   Inga-Lill

2 kommentarer:

  1. Snöskottning är inget att stå efter.
    Jag har lagt av.

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att läsa lite här igen och kul att det är dags för husbilen att titta fram! :)

    SvaraRadera