onsdag 29 augusti 2012

STOCKHOLM

ONSDAG 29 AUGUSTI


Idag på förmiddagen kramade vi om Amanda, och lämnade henne ensam i Stora Vida Världen... Nja, så ensam är hon förstås inte, har både pojkvän och kompisar i Stockholm. Så nog klarar hon sej alltid! Sen gick vi raka vägen till Fotografiska, som är ett absolut måste när vi är i huvudsta´n. Fotografiska visar nu utställningen "CHR", med bilder av Christer Strömholm (1918-2002),  en av de riktigt stora i fotografins historia.. Ur internationell synpunkt är det bara Lennart Nilsson vars status kan jämföras med C.S. Även i Frankrike omnämns han som en av de största och kallas Den Store Svensken.


På Fotografiska kan man även beskåda några riktigt maffiga bilder från Afrika av fotografen Nick Brandt.


Efter många timmar på Fotografiska begav vi oss ut stadsvimlet igen. Eftersom Stockholm bjöd på kalasväder, ville vi nu hitta en trevlig uteservering där vi kunde inta "Dagens" Så hamnade vi på Medborgarplatsen, och vem sitter där, på en av uteserveringarna, om inte Amanda med några vänner!!! Ett glatt återseende må jag säga, vad gällde Amanda (fast det var ju inte så länge sen sen vi sågs!), och roligt att hälsa på hennes trevliga och goa vänner.Här har vi nästan slickat tallrikarna, maten smakade riktigt gott!
Sen återstod bara att bege sej tillbaka till Bredängs Camping, hoppa in i husbilen och bege sej hem mot Jönköping igen!
Men nog hade det varit kul att stanna kvar på campingen. Man höll nämligen på med förberedelser för en TV-inspelning. DET hade ju förstås varit roligt och spännande att se...!


5 kommentarer:

 1. Jag skulle nog ha stannat ett dygn till ....för att få se en riktig TV-inspelning :)
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Ser ut som en lyckad tur! Uteserveringarna på Medis... jag jobbade där i krokarna i sex år och åt jämt lunch på de där uteserveringarna på sommaren. Känns fortfarande som hemma där, och passerade faktiskt där igår! Fast jobbar inte kvar där längre...

  SvaraRadera
 3. Nästa vecka,ska jag ta mig en tur till Fotografiska!
  Därefter blir det Elmia.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härlig utställning ni var på. Stockholm verkar ha visat sig från sin bästa sida.
  Det är ett tag sen vi var där. På torsdag tar vi oss ner till er hemstad och Elmia. Ha dé gott!

  SvaraRadera
 5. Om skriver om person använd rätt.
  Inte ett namn på en person som inte
  Finns

  SvaraRadera