söndag 17 juni 2012

M I D V H

Mannen I Den Vita Hatten
JONATHAN - Mannen I Den Vita Hatten!
Vi färdas med enkel biljett genom livet. Vår resväska fyller vi med minnen, erfarenheter, kunskap, möten; möten som berör oss, möten som går obemärkta förbi. Vi vandrar på vägar som är breda och raka, på vägar som är smala och krokiga. Vi finner okända vägar som kan leda oss in i okända världar eller in i återvändsgränder... Vi stöter på branter som vi tror är omöjliga att forcera, men väl uppe på toppen kan vi beskåda den hänförande utsikten. Vi måste också ha rastplatser på vår vandring; se en aning tillbaka och vara tillfreds med det vi åstadkommit, och samla krafter för att orka  gå vidare.
Fredagen den 15 juni nådde vårt älskade barnbarn Jonathan ett mål på livets resa; Studenten! Nu vandrar han vidare mot nya utmaningar, och med nya mål i sikte!


Buffébordet står dukat...

Kvällen före Studentdagen...

...kaos hemma hos familjen Dickèr...


3 kommentarer:

  1. Ja visst är studenten en milstolpe för många. Även vårt barnbarn har tagit studenten. Och kaos....ja det är det nog hos de flesta, dan före, och så skönt när allt är över, och vi återgår till vardagen, och studenterna ger sig iväg på sin resa mot nya äventyr med kompisarna. Vårt hus stod för många studentkalas, både för barn, barnbarn och fosterbarn. Nu är det ett hopp till nästa examen och vi är glada att få slippa ha kalasen här :-) Det är lite mer firande idag mot för så där 15 år sedan. Nu väntar vi på sommaren. Ha det gott.

    SvaraRadera
  2. Nog är studenten en milstolpe alltid, men flera ska till!! Ha dé gott!

    SvaraRadera
  3. Va fint du beskriver färden genom livet, vi känner igen oss. Vi har både fått vara med om saker vi aldrig trodde vi skulle ta oss igenom när våra bägge flickor omkom i en olycka men vi har också fått uppleva så mycket fint. Det är väl det som livet handlar om? Vi gläds nu åt våra barnbarn som är på väg in i vuxenlivet.

    SvaraRadera