torsdag 26 juli 2012

SAGOY


För några dagar sedan la´vi verktyg och målarpenslar på hyllan, och drog iväg med husbilen till våra vänner Sally och Goy i Blekinge. Ja, de bor både i Blekinge och i Malmö. I Malmö driver de GALLERI SAGOY, och i Blekinge pysslar de om släktgården och påtar i jorden. 
Arne jobbar med en separatutställning, Väg 662, med vernissage den 10 oktober på Tändsticksmuseet i Jönköping, och eftersom Goy är Arnes personlige rådgivare och bollplank, så ville han ha Goys utlåtande om sina bilder. Goy och Arne har samarbetat under många år, de har bl.a. givit ut två fotoböcker tillsammans; där Arne tagit bilderna och Goy skrivit texten.
Sally och jag, Inga-Lill,  låg inte heller på latsidan; hackade upp potatis, tog en promenad, gjorde ett och annat inlägg vad gällde Arnes bilder... men mest höll vi nog till i köksregionen, det får ju bara inte gå för lång tid mellan måltiderna/fikat! ( Och vi samarbetar också väldigt bra, och har mycket att ventilera!) Så det var förmiddagsfika, lunch (med färskpotatis och köttfärsbiffar), eftermiddagsfika (men Sallys magnifika skyhöga sommartårta lyckades vi inte äta upp, men halva klämde vi i oss i alla fall!) och som avslut på dagen; grillmiddag!


Dagen därpå lämnade vi det trevliga och gästvänliga paret Persson, och efter ett kort uppehåll i Lammhult, (Norrgavel och Svenssons Möbler) landade vi åter på hemmaplan bland skruvar, sågar och plankor!
                                                                                    /Inga-Lill/

1 kommentar:

  1. Låter spännande, och jag kan tänka mig at tbilderna är härliga och fina.
    Mat och ätbart ja, det måste man alltid ha ;-))

    SvaraRadera