lördag 12 januari 2013

ÅTERBESÖK PÅ AKADEMISKA


Efter månader av oro och ett virrvarr av tankar börjar vi nu se ljuset och längtar till Provence...
 
För drygt en vecka sedan var vi på återbesök hos Frans Duraj, som opererade Arne, på Akademiska i Uppsala. Just de där sekunderna innan Frans delgav oss vad han läste på dataskärmen, ja, under de sekunderna hann man tänka miljoner tankar...
Jo, det var en levercancer som hade opererats bort, men den allra "snällaste"! Pust! Nu är förstås Arne ännu intressantare ... Han har nu två olika sorts cancer på levern, dels Carcinoid (en långsamtväxande  hormonproducerande cancer) som han haft i 27 år,  och så levercancer. Tydligen är detta MYCKET ovanligt! Ja,ja, nån´nytta ska man väl av de eländiga tumörerna; de är inte alla som är VIP-kunder på Akademiska!!!
Så nu börjar vi så smått snegla mot Provence och våra vänner där, men innan dess ska Arne ha ännu en fotoutställning, som han nu börjar förbereda, medan jag, Inga-Lill, skottar snö och gör ett och annat gästspel på någon trevlig förskola i grannskapet!

2 kommentarer:

  1. Förstår att det varit jobbigt att vänta på besked! Skönt med någorlunda bra besked och hoppas att ni kan komma iväg till Provence!

    SvaraRadera
  2. Skönt med besked, vilket det månne vara. I detta fallet var ju beskedet positivt. Lycka till och hoppas ni kommer iväg till härliga Provence!

    SvaraRadera