tisdag 22 januari 2013

SALONG ADAM OCH EVA


Att kliva in genom dörren till den vänliga och duktiga Solveig på Salong Adam och Eva i Bankeryd, är som att kliva in i en värld full av färger, glitter, glamour och möjligheter! Här kan man botanisera bland smycken, spännen, borstar, peruker, löshår, borstar, diadem, hårsnoddar, flaskor, burkar...


Och vem skulle inte vilja vara barn och sitta på en häftig motorcykel eller i en gammal sportbil eller på en prickig häst medan den roliga och snälla Solveig fixar frisyren! Och när väl är klippt så får man slå sej ner på färgglada stolar vid det röda bordet och bli serverad pepparkakor och saft i muggar, även de i glada färger!
Och så  sitter jag där med en snygg(!!!) plasthuva på huvudet (ja,ja, det där med att fixa hårfärgen, ni vet!) och en hel drös med skvallertidningar framför mej, så kommer Solveig med te, goda skorpor och pepparkakor......och min stolgranne är inte speciellt pratglad, verkar mest njuta av tillvaron, så jag kan lugnt fördjupa mej i senaste kändisskvallret...... alltmedan Solveig, världens bästa frissa,  går runt och fixar och donar och förser fikafatet med påfyllning!2 kommentarer:

  1. Hör av dej när det börjar bli dags, så ska jag lotsa dej dit!
    Kram! Inga-Lill

    SvaraRadera