tisdag 7 februari 2012

ATLANTICA D´IMOURANE

Tisdag 7 februari


Här bor vi på Atlantica D´imorane, N30°30´39,8 W009°40´53,0  en fin och välordnad camping, där ingen släpps in utan att vara godkänd av vakten, som troget finns vid ingången varje dag., alla dagar i veckan.
Platserna är stora, med tillgång till el, och varje plats har sin egen vattenkran. Det finns ett antal små byggnader, som innehåller toa, (ta med eget papper!) dusch,(alltid varmt vatten!) samt tvättmaskiner. Diskar gör man ute i det fria!
Här finns en pool, men vattnet är kallt, så ingen vågar sej ner i vattnet, men man kan sträcka ut sej i en solstol och njuta av den varma solen, om man har lust!


På campingen kan man köpa frukt och grönsaker, fisk, mattor, solceller och tavlor, få skinnkläder och bilklädslar uppsydda, få bilen tvättad, bli friserad... Alldeles utanför finns en speceriaffär där vi alltid köper färskt morgonbröd.
Det är alltid trevligt att strosa omkring på campingen och byta några ord med några av de många svenskarna som finns här, och få lite användbara tips!

Här är ett gäng vana Marockveteraner, Irene och Kurre, t.v. som kom till Marocko första gången 1985, och Signe och Roland som kom till Marocko redan 1972!


Åsså kan man förstås gå omkring och titta på alla de olika husbilarna som finns här!




Denna bil skiftar i färg.



4 kommentarer:

  1. Oh vad härligt det låter och det ser ut som om ni har ett mycket varmare klimat än vi just nu. Kanske det blir en resa till Marocko nästa år.

    SvaraRadera
  2. Ser varmt o härligt ut o en välordnad camping som man inte tror skall finnas i Marocko !!
    Kul att följa med på er resa o se hur ni har det !!!!
    Ha det gött i solen.........

    SvaraRadera
  3. Så härligt ni ser ut att ha det. Kul att se kortet över hela campingen och nu har jag tittat på kartan vart ni är, tack för kordinaterna hihihi
    Hälsn Yvonné

    SvaraRadera
  4. Nu när jag ser bilderna på värmen, campingen och alla husbilarna blir jag sååå sugen på att komma ut och rulla med husis!!

    SvaraRadera