torsdag 2 februari 2012

LIVET PÅ CAMPINGEN

Torsdag 2 februari


I går kväll var vi på en trevlig tillställning, här på campingens restaurang. Många trevliga människor, svenskar/norrmän (36 personer), och mycket god mat! Vi åt filé med pommes, wokade grönsaker och pepparsås. Till efterrätt Creme Caramel; den godaste vi någonsin ätit! Det hela kostade ca. 250:- för oss två. Vinet hade vi med själva.


Vi började dagen idag med att tvätta... hade samlat på oss en hel del, och det kändes skönt att ha tillgång till tvättmaskin! Solen sken och det blåste, riktigt bra torkväder!


Medan tvätten hängde på tork, tog vi en liten inköpsronda här på campingen... Inhandlade två styck mattor att ha utanför husbilen. Dessa mattor är mycket sköna att gå på, de väger väldigt lite och är lätta att rulla ihop. Dessutom billiga, för 5x2 m gav vi ca 180:- ! ALLA husbilsresenärer här har sådana! De flesta har har använt sina mattor i många år och är mycket nöjda. Vi köpte även två "mattor" som vi lade i stolarna i husbilen. Sköna att sitta på!


Kamelridning på stranden, något som vi inte prövat på ännu.


Vi står fortfarande på "väntplats" men vi har nu tagit fram grillen, för att grilla en god köttbit i kväll... och vi har mycket svårt att tänka oss, att det är vinter i Sverige!

2 kommentarer:

  1. Att det är åtskilliga nordbor som övervintrar i Spanien och Portugal är vi nog många som känner till. Men att det är så många som gör det i Marocko - det har kommit som en stor överraskning för oss. Det ska bli mycket givande att få följa er i fortsättningen. Vi och många med oss är nog nyfikna på vad ni tycker om standarden på campingplatser och hur utbudet är på livsmedelsaffärer och på dom lokala restaurangerna.
    Bosse och Gerd i Södertälje.

    SvaraRadera
  2. Vad många nordbor det är där! Känns väl nästan som hemma? Bortsett från vädret kanske, här visar termometern på -12 grader. Det kunde tydligen komma upp emot 3 dm snö hos Amanda de närmsta dagarna. Kul att ni lägger upp så mycket bilder :)
    Kram Cornelia

    SvaraRadera