torsdag 16 februari 2017

FRÅN ROTA TILL ISLA CRISTINAHär fyller vi på matlagret, både från Lidl och Carrefour, i ett stort köpcenter i Sevilla! Nu blev det ganska så fullt i skåp och lådor; tomater, jos, ost, bröd, vin, biffar, hårschampo, smör, korvar, grädde m.m. m.m....och även ett jättebra kartbok, Spanien/Portugal, på Lidl för endast 5€!!! 
Vi lägger i det ena efter det andra i kundvagnen, och när vi kommer till kassan så lägger vi upp dom på bandet, och sen lägger vi ner dom i vagnen igen, och köra ut till husbilen och packar in dom direkt i kyl,skåp, lådor... Och så blir det alltid lite som liksom inte får plats någonstans, och det lägger vi på sängen...och reder ut det hela när vi ska lägga oss! Så vissa saker, framför allt bröd, flyttas lite fram och tillbaka....


Idag har vi "bara" förflyttat oss 27 mil, från Rota till Isla Cristina alldeles vid Portugals gräns.... Efter tre dagars fricamping, var vi ganska så sugna på att få duscha och tvätta håret, så vi tog in på en stor camping, men....när vi väl skulle duscha, så fanns det inget vatten...! Åja, vi klarar väl nå´n dag till... och vi kan ju blaska av oss lite i husbilen!!!
                                                                                                                                                 Inga-Lill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar