lördag 11 februari 2017

SÖDRA SPANIENNu har vi åkt, tankat och övernattat, och åkt, tankat och övernattat ... i 350 mil söderut... 
 
I södra Spanien körde vi i ett kargt bergslandskap genom tunnlar och över viadukter, den ena längre än den andra... och förundrades över hur man över huvud taget kan bygga dessa två och-trefiliga vägar i en sådan otillgänglig terräng!!!  
Så kommer man vidare till detta plastlandskap; där man lagt ut enorma plastskynken eller monterat upp stora vita plasthangarer, för att odla... ja, vad då...!? Mil efter mil efter mil förföljer detta vitlappade landskap oss, och det är ingen vacker syn!!! 
Så småningom kom vi ner till havsnivå, och tyckte att vi borde förse oss med bröd, potatis, apelsiner, vatten, etc. etc. Varje land har ju sina "områden" där man hittar de olika butikerna; så det gäller att ha ögonen öppna åt alla håll och kanter... 
Lidl är ett säkert kort, vars butiker brukar vara lättåtkomliga, och ha ett bra sortiment... Den här Lidlbutiken strax innan Marbella hade ett enormt utbud av det mesta... Speciellt imponerade blev vi av charken !!!

Sent på eftermidda´n landade vi på en camp strax innan Marbella... och Arne blev extra lycklig över att det fanns en särskild plats avsedd för biltvätt!!!
                                                                                                                                                Inga-Lill

2 kommentarer:

  1. Man blir imponerad av affärerna söder ut. Ska bli kul att se och följa vad ni tycker om Portugal och vad ni upplever

    SvaraRadera
  2. Håller med om att de där plastiga tältområdena är inte roliga men de förser oss förmodligen med tomater osv
    När vi kommer in i nya butiker så tar det alltid mycket längre tid än vanligt att handla, det finns mycket spännande att utforska hihihi
    Kram

    SvaraRadera