måndag 11 maj 2015

PIR OCH PUBAlla dessa pirer som finns längs  GB:s kust... Inte alltid så fräscha precis! Den här piren strax utanför Conwy har sett sina bästa dagar, och var nu omgärdad med höga staket och varningsskyltar! Och vem skulle vilja beträda denna sönderrostade skapelse!? Men trots bedrövligt skick så är den trots allt en skönhet!

En fin och välvårdad camping hittade vi på väg söderut från Conwy. Då hade vi letat och letat och frågat efter den camping som bodde på för 34 år se´n i Conwy. Men nej! För 34år sedan!!! Även om de flesta personer vi pratat med, säger att ingenting har hänt i GB på 34 år, så har det nog hänt lite i alla fall!Framåt kvällen tog vi en promenad in till den lilla byn och tog oss en öl på Puben!

Godnatt! I morgon är en ny dag!
2 kommentarer:

  1. Nu har jag läst ikapp eran resa. Vilken vacker natur ni omges av, vädret hör väl till och det kan man inget göra åt. Det sägs att det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Ni ser ut att ta vara på dagarna och upptäcka många fina platser.
    Vi fortsätter att följa er här hemifrån.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det är så roligt att följa med på er resa! Skrev en kommentar tidigare om det vackra landskapet men den försvann nog, vi har lite omväxlande kvalitet på internetuppkopplingen... Fortsätter följa resan med intresse!

    SvaraRadera